Om oss

Produksjonen av våre produkter skjer på flere steder i Sverige og Norge. Dette gir oss mulighet til å kunne levere dine produkter raskt, uansett hvor du befinner deg. Aven utvikler spesialemballasje, lastpaller, transportstøtter, karmer og emballasjekasser i tre, kryssfinér og papp til kunder i hele Skandinavia.

Kontakt oss gjerne for spørsmål og kjøpsinformasjon.

Med kvalitet i fokus

Vi i Aven stiller høye krav til oss selv, både når det gjelder kvalitet og leveringssikkerhet. Dette har ført til at mange virksomheter på tvers av Norge har vært trofaste kunder av oss i flere tiår. Vi jobber aktivt for å sikre høyest mulig kvalitet på våre produkter og leveranser, og vi ønsker alltid å legge til rette for et langvarig samarbeid med våre kunder.

Her kan du lese mer om våre produkter.

Vi tenker på miljøet

Vi setter fokus på at alle aktiviteter, tjenester og produksjon av varer i vår kjernevirksomhet skal preges av en felles aktiv innsats for lavest mulig grad av miljøpåvirkning. I samarbeid med våre ansatte, kunder, leverandører og myndigheter, sikter vi på en miljøvennlig tilnærming til vårt arbeid, samtidig som vi overholder alle gjeldende lover og krav som selskapet forholder seg til. Aven er miljøsertifisert etter ISO 14001 standarden.

Gjenbruk og resirkulasjon

Vi jobber aktivt med å legge til rette for en miljøvennlig tilnærming til vår virksomhets beskjeftigelser. Vårt mål er at produktene vi kjøper, produserer og selger i størst mulig grad skal gjenbrukes, resirkuleres eller bortskaffes med minst mulig ressursbruk, og uten skadelig miljøpåvirkning.